Reisadvies – Apotheek de Gaard – Utrecht

Corona zelftesten zijn uit voorraad leverbaar bij Apotheek De Gaard, indien gewenst kunt u ze per email (info@apotheekdegaard.nl) of telefonisch reserveren.

Apotheek De Gaard biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

In het gezondheidscentrum Prinsenhof (www.prinsenhof.nl) bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers, de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein en vele andere zorgverleners.  Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

 

Reisadvies

Bij ons kunt u terecht voor reisadvies. We kijken naar uw reisbestemming en wijze van reizen in combinatie met de medicatie die u gebruikt. Daarnaast adviseren wij u over noodzakelijke vaccinaties.

Klik hier voor een reisadvies per land.

Gratis reisadvies

De wereld wordt kleiner en de bestemmingen van onze reizen worden breder. In veel landen en bestemmingen krijgt u te maken met gezondheidsrisico’s, die wij in onze regio niet kennen. U kunt bij ons gratis reisadvies krijgen. Onze apotheek-medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en kunnen u deskundig advies geven over de benodigde voorzorgsmaatregelen en medicijnen afgestemd op u en uw specifieke reisdoel. U kunt een afspraak maken (persoonlijk of telefonisch), zodat u er zeker van bent dat er genoeg tijd is om al uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om alvast uw persoons- en reisgegevens op de bijlage in te vullen en te versturen naar de apotheek. Deze bijlage is te verkrijgen in de apotheek en staat tevens op deze internetpagina.

Vervolg reisadvies

Mocht u geen behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u ook schriftelijk advies ontvangen door toesturen van de bijlage. Het schriftelijke advies is dan na vijf dagen op te halen in de apotheek. Als u in de regio van de apotheek woont, willen we het ook bij u thuis bezorgen. Kunt u onder aan de bijlage uw voorkeur aangeven? Graag horen we van u op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers wensen u alvast een prettig verblijf in het buitenland.