Reisadvies – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

Reisadvies

Bij ons kunt u terecht voor reisadvies. We kijken naar uw reisbestemming en wijze van reizen in combinatie met de medicatie die u gebruikt. Daarnaast adviseren wij u over noodzakelijke vaccinaties.

Klik hier voor een reisadvies per land.

Gratis reisadvies

De wereld wordt kleiner en de bestemmingen van onze reizen worden breder. In veel landen en bestemmingen krijgt u te maken met gezondheidsrisico’s, die wij in onze regio niet kennen. U kunt bij ons gratis reisadvies krijgen. Onze apotheek-medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en kunnen u deskundig advies geven over de benodigde voorzorgsmaatregelen en medicijnen afgestemd op u en uw specifieke reisdoel. U kunt een afspraak maken (persoonlijk of telefonisch), zodat u er zeker van bent dat er genoeg tijd is om al uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om alvast uw persoons- en reisgegevens op de bijlage in te vullen en te versturen naar de apotheek. Deze bijlage is te verkrijgen in de apotheek en staat tevens op deze internetpagina.

Vervolg reisadvies

Mocht u geen behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u ook schriftelijk advies ontvangen door toesturen van de bijlage. Het schriftelijke advies is dan na vijf dagen op te halen in de apotheek. Als u in de regio van de apotheek woont, willen we het ook bij u thuis bezorgen. Kunt u onder aan de bijlage uw voorkeur aangeven? Graag horen we van u op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers wensen u alvast een prettig verblijf in het buitenland.