Certificering – Apotheek de Gaard – Utrecht

Apotheek De Gaard is al vanaf 1933 gevestigd in Utrecht-Oost, sinds 2016 maken we deel uit van het moderne gezondheidscentrum Prinsenhof.  Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met alle huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

We denken graag met u mee en maken het voor u zo gemakkelijk mogelijk, zo kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren, kunt u geneesmiddelen 24 uur per dag 7 dagen per week op halen en zorgen we ervoor dat u nooit meer een recept hoeft aan te vragen middels onze herhaalservice.

 

 

Certificering

Apotheek de Gaard is sinds mei 2007 HKZ gecertificeerd. Het HKZ-keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Middels deze certificering tonen wij als apotheek aan dat wij de benodigde kwaliteit bieden aan onze patienten en voldoen aan alle kwaliteitseisen die door de overheid worden gesteld. Dit certificaat geeft u de garantie dat al onze services voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard in Nederland. Via ons kwaliteitssysteem garanderen wij uw veiligheid. Jaarlijks wordt dit systeem gecontroleerd door een geaccrediteerd bureau, zodat de kwaliteit ook in de toekomst gegarandeerd is.