Certificering – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik. Daarnaast verkopen wij een assortiment van zelfzorgmiddelen en huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In het gezondheidscentrum Prinsenhof (www.prinsenhof.nl) bevinden zich tevens de siotherapiepraktijk Lutmers, de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein en vele andere zorgverleners.  Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

Certificering

Apotheek de Gaard is sinds mei 2007 HKZ gecertificeerd. Het HKZ-keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Middels deze certificering tonen wij als apotheek aan dat wij de benodigde kwaliteit bieden aan onze patienten en voldoen aan alle kwaliteitseisen die door de overheid worden gesteld. Dit certificaat geeft u de garantie dat al onze services voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard in Nederland. Via ons kwaliteitssysteem garanderen wij uw veiligheid. Jaarlijks wordt dit systeem gecontroleerd door een geaccrediteerd bureau, zodat de kwaliteit ook in de toekomst gegarandeerd is.