De medicatierol – Apotheek de Gaard – Utrecht

Corona zelftesten zijn uit voorraad leverbaar bij Apotheek De Gaard, indien gewenst kunt u ze per email (info@apotheekdegaard.nl) of telefonisch reserveren.

Apotheek De Gaard biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

In het gezondheidscentrum Prinsenhof (www.prinsenhof.nl) bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers, de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein en vele andere zorgverleners.  Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

 

De medicatierol

Wenst u ondersteuning bij uw medicatie?

Bij apotheek de Gaard is het mogelijk om uw medicatie in een geïndividualiseerde distributievorm te krijgen. Wij leveren namelijk medicatierollen.

De medicatie wordt dan per dag én per inname-moment in een zakje verpakt. Deze aanlevering per inname-tijdstip maakt het gemakkelijker het juiste geneesmiddel op het juiste tijdstip in te nemen. Op elk zakje staat welke geneesmiddelen erin zitten en daarnaast krijgt u een bijbehorende toedienlijst.
Dit zorgt ervoor dat ingewikkelde medicatie toch professioneel en nauwkeurig wordt verzorgd. Wilt u dit ook? Vraag dan naar de mogelijkheden!