De medicatierol – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

De medicatierol

Wenst u ondersteuning bij uw medicatie?

Bij apotheek de Gaard is het mogelijk om uw medicatie in een geïndividualiseerde distributievorm te krijgen. Wij leveren namelijk medicatierollen.

De medicatie wordt dan per dag én per inname-moment in een zakje verpakt. Deze aanlevering per inname-tijdstip maakt het gemakkelijker het juiste geneesmiddel op het juiste tijdstip in te nemen. Op elk zakje staat welke geneesmiddelen erin zitten en daarnaast krijgt u een bijbehorende toedienlijst.
Dit zorgt ervoor dat ingewikkelde medicatie toch professioneel en nauwkeurig wordt verzorgd. Wilt u dit ook? Vraag dan naar de mogelijkheden!