De medicatierol – Apotheek de Gaard – Utrecht

Apotheek De Gaard is al vanaf 1933 gevestigd in Utrecht-Oost, sinds 2016 maken we deel uit van het moderne gezondheidscentrum Prinsenhof.  Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met alle huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

We denken graag met u mee en maken het voor u zo gemakkelijk mogelijk, zo kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren, kunt u geneesmiddelen 24 uur per dag 7 dagen per week op halen en zorgen we ervoor dat u nooit meer een recept hoeft aan te vragen middels onze herhaalservice.

 

 

De medicatierol

Wenst u ondersteuning bij uw medicatie?

Bij apotheek de Gaard is het mogelijk om uw medicatie in een geïndividualiseerde distributievorm te krijgen. Wij leveren namelijk medicatierollen.

De medicatie wordt dan per dag én per inname-moment in een zakje verpakt. Deze aanlevering per inname-tijdstip maakt het gemakkelijker het juiste geneesmiddel op het juiste tijdstip in te nemen. Op elk zakje staat welke geneesmiddelen erin zitten en daarnaast krijgt u een bijbehorende toedienlijst.
Dit zorgt ervoor dat ingewikkelde medicatie toch professioneel en nauwkeurig wordt verzorgd. Wilt u dit ook? Vraag dan naar de mogelijkheden!