Medicijnconsult – Apotheek de Gaard – Utrecht

Apotheek De Gaard is al vanaf 1933 gevestigd in Utrecht-Oost, sinds 2016 maken we deel uit van het moderne gezondheidscentrum Prinsenhof.  Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met alle huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

We denken graag met u mee en maken het voor u zo gemakkelijk mogelijk, zo kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren, kunt u geneesmiddelen 24 uur per dag 7 dagen per week op halen en zorgen we ervoor dat u nooit meer een recept hoeft aan te vragen middels onze herhaalservice.

 

 

Medicijnconsult

Heeft u advies nodig omtrent uw medicatie?

Het kan voorkomen dat u na het afleveren van uw medicijnen nog vragen heeft: kunnen de verschillende medicijnen wel zonder problemen samen worden gebruikt? Zijn de (bij)effecten te wijten aan het geneesmiddel? U kunt deze vragen altijd aan ons stellen! We staan u graag te woord!

Ook is het mogelijk om een soort APK voor uw geneesmiddelen te krijgen. Krijgt u de beste medicatie?  In apotheek de Gaard is een apotheker aanwezig die u van dienst kan zijn bij de begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Indien u vragen heeft kunt u altijd gebruik maken van onze kennis omtrent geneesmiddelen, testmiddelen, en hulpmiddelen in de eerstelijns- gezondheidszorg.

Inloopspreekuur

Elke maandagochtend kunt u tussen 11 en 12 uur terecht bij de apotheker, met al uw vragen over medicatie of hulpmiddelen. U hoeft hiervoor van te voren geen afspraak te maken.

Op afspraak

Als u geen gebruik kunt of wilt maken van het inloopspreekuur is het ook uiteraard mogelijk om op een ander tijdstip uitgebreid met de apotheker te spreken.

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak inplannen.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum
--
Meest geschikte tijd
Verzekeringsnummer
Opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord