Medicijnconsult – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

Medicijnconsult

Heeft u advies nodig omtrent uw medicatie?

Het kan voorkomen dat u na het afleveren van uw medicijnen nog vragen heeft: kunnen de verschillende medicijnen wel zonder problemen samen worden gebruikt? Zijn de (bij)effecten te wijten aan het geneesmiddel? U kunt deze vragen altijd aan ons stellen! We staan u graag te woord!

Ook is het mogelijk om een soort APK voor uw geneesmiddelen te krijgen. Krijgt u de beste medicatie?  In apotheek de Gaard is een apotheker aanwezig die u van dienst kan zijn bij de begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Indien u vragen heeft kunt u altijd gebruik maken van onze kennis omtrent geneesmiddelen, testmiddelen, en hulpmiddelen in de eerstelijns- gezondheidszorg.

Inloopspreekuur

Elke maandagochtend kunt u tussen 11 en 12 uur terecht bij de apotheker, met al uw vragen over medicatie of hulpmiddelen. U hoeft hiervoor van te voren geen afspraak te maken.

Op afspraak

Als u geen gebruik kunt of wilt maken van het inloopspreekuur is het ook uiteraard mogelijk om op een ander tijdstip uitgebreid met de apotheker te spreken.

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak inplannen.

1 Persoonsgegevens
2 Contactgegevens
3 Aanvraag afspraak
  • Persoonsgegevens