Medicijnconsult – Apotheek de Gaard – Utrecht

Corona zelftesten zijn uit voorraad leverbaar bij Apotheek De Gaard, indien gewenst kunt u ze per email (info@apotheekdegaard.nl) of telefonisch reserveren.

Apotheek De Gaard biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

In het gezondheidscentrum Prinsenhof (www.prinsenhof.nl) bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers, de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein en vele andere zorgverleners.  Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

 

Medicijnconsult

Heeft u advies nodig omtrent uw medicatie?

Het kan voorkomen dat u na het afleveren van uw medicijnen nog vragen heeft: kunnen de verschillende medicijnen wel zonder problemen samen worden gebruikt? Zijn de (bij)effecten te wijten aan het geneesmiddel? U kunt deze vragen altijd aan ons stellen! We staan u graag te woord!

Ook is het mogelijk om een soort APK voor uw geneesmiddelen te krijgen. Krijgt u de beste medicatie?  In apotheek de Gaard is een apotheker aanwezig die u van dienst kan zijn bij de begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Indien u vragen heeft kunt u altijd gebruik maken van onze kennis omtrent geneesmiddelen, testmiddelen, en hulpmiddelen in de eerstelijns- gezondheidszorg.

Inloopspreekuur

Elke maandagochtend kunt u tussen 11 en 12 uur terecht bij de apotheker, met al uw vragen over medicatie of hulpmiddelen. U hoeft hiervoor van te voren geen afspraak te maken.

Op afspraak

Als u geen gebruik kunt of wilt maken van het inloopspreekuur is het ook uiteraard mogelijk om op een ander tijdstip uitgebreid met de apotheker te spreken.

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak inplannen.

1 Persoonsgegevens
2 Contactgegevens
3 Aanvraag afspraak
  • Persoonsgegevens