Automatische herhaalservice – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

Automatische herhaalservice

‘Nooit meer vergeten uw doorlopende (chronische) medicatie op tijd aan te vragen’

Herhaalservice

Met onze herhaalservice wordt uw chronische medicatie qua gebruiksduur gelijk getrokken. Daarna wordt bijgehouden wanneer uw medicatie weer moet worden aangevuld. Wij zullen uw medicatie vervolgens automatisch iedere 3 maanden herhalen. U krijgt van ons een bericht wanneer uw medicatie klaarstaat.

Uw voordeel

–          Niet meer nadenken over het aanvragen van recepten
–          De medicatie voor doorlopend gebruik loopt gelijk en u hoeft dus minder vaak naar de       apotheek

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

1 Persoonsgegevens
2 Adresgegevens
3 Geneesmiddelen
  • Persoonsgegevens