24-uurs afhaalservice – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik. Daarnaast verkopen wij een assortiment van zelfzorgmiddelen en huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In het gezondheidscentrum Prinsenhof (www.prinsenhof.nl) bevinden zich tevens de siotherapiepraktijk Lutmers, de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein en vele andere zorgverleners.  Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

24-uurs afhaalservice

Medicijnen ophalen wanneer het ú uitkomt

In apotheek de Gaard kunnen geneesmiddelen 24 uur per dag via de afhaalautomaat worden opgehaald. Deze afhaalautomaat staat in de gevel, bij de apotheek.

Nadat de medicijnen in de afhaalautomaat zijn geplaatst ontvangt u een unieke code per email of sms waarmee u de medicijnen uit de automaat kunt afhalen. U hoeft niet te wachten in de apotheek en kunt op een voor u geschikt moment de medicijnen komen afhalen. U kunt aan de balie meer informatie vragen