24-uurs afhaalservice – Apotheek de Gaard – Utrecht

Apotheek De Gaard is al vanaf 1933 gevestigd in Utrecht-Oost, sinds 2016 maken we deel uit van het moderne gezondheidscentrum Prinsenhof.  Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met alle huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

We denken graag met u mee en maken het voor u zo gemakkelijk mogelijk, zo kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren, kunt u geneesmiddelen 24 uur per dag 7 dagen per week op halen en zorgen we ervoor dat u nooit meer een recept hoeft aan te vragen middels onze herhaalservice.

 

 

24-uurs afhaalservice

Medicijnen ophalen wanneer het ú uitkomt

In apotheek de Gaard kunnen geneesmiddelen 24 uur per dag via de afhaalautomaat worden opgehaald. Deze afhaalautomaat staat in de gevel, bij de apotheek.

Nadat de medicijnen in de afhaalautomaat zijn geplaatst ontvangt u een unieke code per email of sms waarmee u de medicijnen uit de automaat kunt afhalen. U hoeft niet te wachten in de apotheek en kunt op een voor u geschikt moment de medicijnen komen afhalen. U kunt aan de balie meer informatie vragen