24-uurs afhaalservice – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

24-uurs afhaalservice

Medicijnen ophalen wanneer het ú uitkomt

In apotheek de Gaard kunnen geneesmiddelen 24 uur per dag via de afhaalautomaat worden opgehaald. Deze afhaalautomaat staat in de gevel, bij de apotheek.

Nadat de medicijnen in de afhaalautomaat zijn geplaatst ontvangt u een unieke code per email of sms waarmee u de medicijnen uit de automaat kunt afhalen. U hoeft niet te wachten in de apotheek en kunt op een voor u geschikt moment de medicijnen komen afhalen. U kunt aan de balie meer informatie vragen