Receptenbus – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

Receptenbus

Links van de ingang van de apotheek hangt de receptenbus. U kunt uw recept in deze brievenbus deponeren. De bus wordt dagelijks geleegd. Uw medicijnen staan de volgende dag vanaf 11:00 uur klaar in de apotheek. Vergeet niet te controleren of uw naam en adres op het recept staan aangegeven.

Wanneer uw huisarts gevestigd is in de Prinsenhof, kan u ook lege medicijndoosjes met sticker in de brievenbus stoppen.

De volgende dag laten bezorgen is ook mogelijk. Kijk voor de voorwaarde hier. Wilt u dit verzoek dan aangeven op uw herhaalrecept of medicijndoosje?