Certificering – Apotheek de Gaard – Utrecht

Uw apotheek in Utrecht

Apotheek De Gaard levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit dagelijks bij onze groothandels worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik daarvan. Daarnaast verkopen wij een assortiment van vitaminepreparaten, huidverzorgings-producten, waaronder een ruim aanbod van Vichy.

In hetzelfde pand bevinden zich tevens de fysiotherapiepraktijk Lutmers en de huisartsenpraktijken Tuindorp en Eykmanplein. Deze vorm van samenwerking in het gezondheidscentrum staat garant voor een optimale zorg voor u als klant.

Certificering

Apotheek de Gaard is sinds mei 2007 HKZ/ISO gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat al onze services voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard in Nederland. Via ons kwaliteitssysteem garanderen wij uw veiligheid. Jaarlijks wordt dit systeem gecontroleerd door een geaccrediteerd bureau, zodat de kwaliteit ook in de toekomst gegarandeerd is.